B&B de Bovenbouw: Loft in karakteristieke school

In het schoolgebouw waar wij als gezin wonen hebben we de bovenbouw omgetoverd tot B&B. In het 5 meter hoge lokaal bouwden we een vide waar een 2 persoonsbed staat en er zijn 2 kinderkamertjes.
Image

4 gasten · 3 slaapkamers · 3 bedden · 1,5 badkamer

Wij geven sportlessen in de gymzaal in het pand, sluit gerust aan of ga lekker apenkooien met je kinderen als het regent. Buiten kunnen ze de kippen voeren, rondfietsen / steppen op het plein en direct voor de school is een speeltuintje. Op 5 min afstand een strandje/natuurgebied.

De ruimte

De ruimte is een voormalig klaslokaal, de bovenbouw. Een ruimte van 7x7m2 en bijna 5 meter hoog. Er is een vide in gebouwd met als je bovenkomt gelijk een 2-persoonsbed en toegang tot 2 kleine kamertjes. Links een kamer met ledikant, meegroeibed en commode en in het rechter kamertje een 1 persoonsbed.

Onder de vide bevindt zich de keuken (met koelvriescombinatie, oven, inductiefornuis) en een eettafel, triptraps beschikbaar. Ook is daar een speelhoek. Onder de trap is een leeshoek en in het gedeelte naast de vide een fijne zithoek met slaapbank en openslaande deuren naar het schoolplein : de tuin.
Hier is een (kinder)picknicktafel, bankje, klein privé grasveldje. Zelf hebben wij een grote zandbak en kippen die af en toe rondlopen en gevoerd kunnen worden.

Een van de kleedkamers is de badkamer van de B&B geworden. Je kunt hier met het hele gezin tegelijk terecht. Naast de originele douches staat er ook een bubbel/massagebad. We leggen handdoeken, hydrofieldoeken, een aankleedkussen, badcapes en badjassen en fijne douchegel/shampoo klaar.

In het pand zit de originele gymzaal, waar Andor functional fitness lessen aan kleine groepen geeft. Je kunt indien er plek is aan een les mee doen. De gymzaal is buiten de lessen om ook toegankelijk, zodat je bij slecht weer lekker met de kinderen binnen kunt klauteren en spelen. Of zelf kunt trainen natuurlijk.

Op 5 minuten afstand is Borgerswold, een natuurgebied met (zwem)strandje, waterski-baan, een manege en grote kinderboerderij. En je kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Uiteraard kunnen we je bij je verblijf meer tips geven over wat hier zoal te doen is.

Ontbijt is bij te boeken en als je wilt leggen we luiers in de door jou opgegeven maat klaar. Ook is er een kinderwagen, box, wipstoel en speelkleed beschikbaar. Verder is er genoeg speelgoed en zijn er boekjes.

Je hoeft dus alleen kleding en toiletspullen mee te nemen:-)

Toegang voor gasten

Je kunt voor het pand parkeren, hier zijn 10 parkeerplaatsen