Nieuwe programma MMC/ BC47

Het programma van MMC/BC47 is bekend. Naast de diverse activiteiten begint 18 maart weer het seizoen voor concerten en voorstellingen.
Image

Rust in Borgercompagnie? De decorstukken zijn opgeruimd. De spots weer terug in de zaal. Kabels opgerold.  De evenementen van 2022 zijn afgesloten en MMC kijkt al met al terug op een geslaagd jaar met bijna 4000 deelnemers-/ bezoekersmomenten.

Het theaterkoor is als zelfstandig koor bij MMC weer aan de slag met een nieuw project. Gitaarcursussen, djembé-  en yogadeelnemers zijn weer begonnen. Voorbereidingen voor de Kunstmarkt in juni zijn gaande. De organisatie start de opvoering van bands en toneelgroepen met een dubbelblues concert op 18 maart en ' Staat een bisschop voor de deur' in april. De werkgroep Samen Doen gaat weer aan de slag met wandelingen en thema-avonden. De Jamsessies ' voor alleen muzikanten' heeft al weer meerdere nieuwe deelnemers en breidt uit met akoestische sessies. Op 18 maart wordt gewerkt aan de tuinen en de buurt houdt een opruimactie in het dorp. Regelmatig oefenen bands uit de regio op het podium van de Cultuurwerkplaats BC47. Het apparatuur staat klaar. Koffie bijna !  De vrijwilligers hebben geen pauze en gaan aan de slag met het nieuwe programma en voorbereidingen voor de viering van het jubileumprogramma van MMC. De stichting bestaat dit jaar 20 jaar.

Wat betreft de optredens van de bands en de toneelvoorstellingen is er beperkt plek en wordt er gereserveerd op info@metmeercultuur.nl  of tel 06-29025092. Informatie  is te vinden op de site www.metmeercultuur.nl  

'Vrienden van de stichting' hebben korting op optredens, cursussen e.d. en  Vriend worden kost een tientje per seizoen !

 

Concerten en voorstellingen
datum voorstelling
18 maart Four Stroke Blues & ODC
22 april Theater WAARK  'Staait 'n bisschop veur stad'
6 mei Body meets Soul,  presentatie
20 mei  Band Bezerk
3 juni  Kunstmarkt met 26 standhouders
17 juni Band 3 of Us
22 juli  Reünieprogramma 20 jaren MMC (middag/ avond)/ (genodigden)
29 juli  Buitenconcerten met terugblik-bands (middag/ avond)
5 aug Buitenconcerten met nieuw geluid
16 sept  Tribute Jim Croce